-11%
Beemoo Care Badebalje + Badestol Rosa
Beemoo Care Badebalje + Badestol Rosa
Beemoo Care Badebalje + Badestol Rosa

Beemoo Care Badebalje + Badestol Rosa

239 kr 268 kr Du sparer: 29 kr (-11%)
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Beemoo Care Badebalje + Badestol er en praktisk badebakke med en romslig badebalje og en praktisk og lettvint badehjelp med sugekopper.

Pakken inneholder:
Badebalje
Badestol

Beemoo Care Badebalje er en romslig badebalje med propp i bunnen for enkelt kunne tømme vannet. Søt design med hjerter og er tilpasset for at det skal være enkelt og bekvemt for deg som forelder å bade barnet ditt. Baljen kan brukes med badehjelp/badestol for å gjøre det enklere for deg og barnet.

Beemoo Care Badestol er badehjelp til Beemoo Care Badebalje. En badestol er hendig for de aller minste barna siden den gjør at barnet kan ligge behagelig i vannet med hodet over vannet. Det gjør det enklere for deg som forelder da du kan bruke begge hendene til å vaske. Beemoo Care Badestol festes i baljen med sugekopper.

Badestolen har et søtt andemotiv på ryggen og gjør badestunden enda litt morsommere for den lille!

Klikk deg inn på de enkelte produktene for å lese mer om dem.
Art: 901079

Varemerke

Beemoo

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Beemoo. Beemoo tilbyr smarte og stilrene produkter av høy kvalitet for den aktive familien. I deres sortiment finner du blant annet mange ulike modeller barnevogner og bilbarnestoler, vippestoler, hoppehusker, vognposer og reisesenger.

Se mer fra Beemoo »