14 resultater

Tiden som gravid er en herlig tid og spenningen på hva som skjuler seg der inne vokser for hver uke som går, og plutselig er det lille mirakelet ute i den store verden. Under denne tiden, som gravid og senere som mamma, finnes det produkter som gjør ammingen lettere, som ammeputer, brystpumper, støttebelter, stellevesker og mammaklær.

Graviditeten

Selv om graviditeten er en fantastisk tid kan det også være anstrengende for kroppen. For å gjøre det lettere under denne perioden vil vi på Jollyroom slå et slag for gravidputer og støttebelter for å gjøre det så komfortabelt som mulig. Gravidputer hjelper for å avlaste for mage og rygg slik at du kan sove eller hvile i en behagelig stilling under hele graviditeten. Støttebelter gir en bedre komfort og du får en bedre holdning for å lindre smerter i ryggen og ved bekkenløsning.

Amming

Det å amme og selve ammingen i seg selv, er noe som oppleves forskjellig fra person til person. Vi vil at du som mamma skal ha en så behagelig og fantastisk ammeperiode som mulig og har derfor samlet et stort utvalg av produkter som hjelper ved amming med alt fra ammeputer, brystpumper og brystpleie.

Smarte mammaklær

For å gjøre hverdagen lettere finnes det mange smarte ammeklær og gravidklær for mamma, alt fra badetøy til fine kjoler og topper i mange fine farger. Når du ammer er det enkelt å greit å kunne ha en amme-bh og hos oss finner du mange ammeklær som gjør ammingen komfortabel. Når du derimot er gravid med en voksende mage finnes mange, behagelige gravidklær, laget med tanke på komfort og velbehag. Alt rundt det å være gravid og det å bli mor kan bli veldig overveldende. Derfor vil vi hjelpe deg med å finne alt det du trenger, når du vil og på dine vilkår. Vi er her for deg med personlig kundeservice, prisgaranti og 365 dagers åpent kjøp.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven