topp.jpg

 

Første barnet guide

Det er veldig mye å tenke på i i forkant av fødselen. Babyen kommer til å være det absolutt viktigste i livet deres fra minuttet den er født, og det handler om å bli kjent med hverandre og den nye situasjonen. Noen ting kan man vente med, mens andre er "must haves" når barnet har kommet. For at dere skal kunne nyte den første tiden sammen har vi satt sammen en guide for dere som vil ha litt hjelp i begynnelsen.  

Tips og ting å tenke på før babyen kommer: 

 

Packa_väskan_KLAR.jpg

1. Pakk gravidvesken 

Pakk en veske til å ta med på sykehuset. Det kan bli travelt når tiden vel er inne og dere må av sted til sykehuset, og da er det godt å ha alt pakket og klart. Hva en skal ha med seg avhenger så klart av den enkelte, men ting som kan være smart å ta med seg er bleier, en amme-bh og litt babyklær. 

Mysig_sängplats_KLAR.jpg

2. Forbered en koselig soveplass

Forbered et koselig sovested til babyen. Det kan være i en vugge eller en sprinkelseng. Eller et deilig babynest i deres egen seng. 

 

Sköta_plats_KLAR.jpg

3. Stelleplass til din baby 

Forbered en sikker og funksjonell stelleplass med stellebord, stellematte, bleier, bleiebøtte og stelleartikler. Et hett tips er å fylle opp med mye bleier hjemme siden det kan være godt å ikke måtte gå ut å handle så mye akkurat i den første tiden, når dere gjerne er slitne. 

Bada_din_bebis_KLAR.jpg

4. Bade din baby 

Det første badet med babyen kan være en litt spent og uvant opplevelse. Babyen er liten og glatt og kan begynne og gråte, og det skvetter vann overalt. Derfor er deg godt å være forberedt. Vanntemperaturen er for eksempel viktig, den skal være rundt 37 grader. Et badetermometer er derfor et bra tips. Og husk: øvelse gjør mester! 
 

 

Första_barnet_kit.jpg

5. Første barnet kit

Det kan vara veldig forvirrende med alt nytt man plutselig behøver til den nye babyen. Hva er livsviktig og hva kan man vente litt med? Lenger ned på siden får du tips om litt praktiske saker det kan være greit å ha når babyen endelig er i hus! 

Första_barnet_kit_KLAR.jpg

6. Til foreldrene 

Et nytt familiemedlem betyr også et nytt behøv av produkter man tidligere ikke visste at man behøvde. Vi har samlet tips som gjør hverdagen lettere for nyslåtte foreldre.  

 

Amning_KLAR.jpg

7. Å amme eller ikke amme? 

Før babyen har kommet kan det være smart å tenke over hvordan dere vil gjøre det med amming. Om du vil amme ditt barn kan det være lurt å forberede med diverse ammeprodukter; en deilig amme-bh og ammeklær for å gjøre ammingen lett, praktisk og komfortabel.  

forbered.jpg

8. Vær forberedt

Husk å være forberedt til hjemturen fra sykehuset. Skal dere gå et stykke trenger dere en barnevogn. Skal dere kjøre bil må dere ha en bilbabystol til babyen.  

 

Sjekkliste: de nødvendigste produktene til den første tiden 

For at du ikke skal drukne i produkter til babyen din har vi satt sammen en sjekkliste med de absolutt viktigste produktene til de første månedene. 

Skal du gjøre innkjøp til det første barnet har vi mange forskjellige startpakker til rimelige priser. Startpakkene finner du her!

Skriv gjerne ut en sjekkliste, så blir det lettere å holde orden på hva du må kjøpe. Finn vår store sjekkliste her for utskrift.

Vil du har flere tips, eller har du spørsmål? Kontakt gjerne våre eksperter på kundeservice@jollyroom.no | 33 50 93 50

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven