Gyngehester & Gyngedyr fra Babblarna

Se det store utvalget av flotte gyngedyr og gyngehester vi har til de minste barna! Gyngeleker er en stor favoritt som er gøy å leke med og fin som dekorasjon på barnerommet når den ikke er i bruk. Velg din favoritt blant våre mange modeller av både klassiske gyngehester og festlige gyngedyr. Perfekt gave til både dåp og fødselsdag!

En god gyngehest forgyller småbarnas lekehverdag

Visse leker er bare tidløse klassikere, som vi foreldre kjenner godt igjen fra vår egen barndom. Det kan være snakk om Lego, togbaner, husker – og ikke minst gynghesten! Gyngehester er perfekte leker for barna, og sortimentet har dessuten blitt bare større og større med årene. En gyngehest er ikke lenger bare en gyngehest, nå finnes det i tillegg et vell av alle mulige andre gyngedyr. Gyngeku, gyngebjørn, gyngeelefant, gyngesjiraff, listen er uendelig for dagens gyngehest-entusiaster!

Massevis av gyngehester og gyngedyr på jollyroom.no

Vi på Jollyroom tar leker på alvor. Derfor bør det ikke overraske noen at vårt sortiment med leker til barn i alle aldre, også inneholder massevis av frekke gyngehester og gyngedyr. Her vil du finne klassisk gyngehest i tre, likesom du vil finne gyngelam, gyngesau, gyngesjiraff, gyngeesel, ja, du forstår hva vi mener. Er du ute etter gyngedyr, har du ganske enkelt klikket deg inn til rett nettbutikk!

Ikke nøl med å titte i vårt øvrige sortiment i tillegg. Har har vi ikke bare alt barnet ditt kan tenkes å ønske seg av leker, vi har alt annet også. Barneklær, barnesko, bilstoler, barnevogner, og så videre, alt sammen fra gode merker som Crescent, Didriksons, Lego og mange, mange fler! På Jollyroom har vi dessuten prisløfte på alle våre produkter, så når du klikker hjem gyngehesten din, eller hva som helst annet, kan du være helt sikker på at du har fått den til nettets beste pris.

Obs! På klær og sko har vi fri retur!