Dåpsgaver

På Jollyroom har vi fine gaver til barnedåp og navnefest, enten du gir dåpsgave som fadder, forelder eller venn. Velg blant sølvsmykker, barneservise og sparebøsser, eller gi en personlig dåpsgave med avstøpningssett og fotoramme.
149 resultater.

Nydelige dåpsgaver til nye verdensborgere
Så vel som at barnefødselen er en av livets virkelig store og fantastiske øyeblikk, er også barnedåpen eller navnefesten en viktig begivenhet. Til dåp og navnefest samles venner og familie, for å feire den nyfødte verdensborgeren og hans eller hennes inntreden i det menneskelige fellesskapet. Ja, det er som sagt en stor dag, og det er derfor helt naturlig at man tar med seg dåpsgaver til det lille nurket. Kanskje gir man en personlig dåpsgave inskribert med barnets navn, eller en fin skål eller tallerken til den lille, eller hvorfor ikke en litt ekstra lekker og spesiell babyleke – valgene er legio! Det viktigste er vel uansett at den lille blir ønsket velkommen og gjort stas på!

Finn det du trenger av dåpsgaver i Jollyrooms sortiment
Vi på Jollyroom bestreber oss som kjent på å være en del av barnefamilien. Dette innebærer at vi gjør alt vi kan for å ha et så bredt sortiment for barn & baby som overhodet mulig, noe som selvsagt også inkluderer dåpsgaver. Hos oss finner du derfor massevis av fine dåpsgaver med duse og behagelige farger: babyleker, spilledåser, sett med gipsavstøpning, barneserviser, skåler og mye mer, alt sammen fra gode merker som BamBam og BabyArt. Uansett om du er ute etter en dåpsgave til gutt eller en dåpsgave til jente, så finner du det her hos oss!

Hvis du i tillegg vil gi det lille dåpsbarnet noen fine klær, så har vi naturligvis dette også – det er bare å ta en titt i vårt sortiment med barneklær! Her vil du finne alt fra bodys og bodysuits, til lekre barnekjoler og tunikaer, alt sammen fra gode merker som Jocko, Cadeau og mange flere! Og jo, vi har selvsagt dåpskjoler og dåpsbånd også!