Mimos

Mimos Pute, Hvit

Delbetal 80 kr/mnd
med i 36 måneder
1 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Velg størrelse
1 IGJEN
799 kr
Delbetal 80 kr/mnd
med i 36 måneder

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Beskrivelse

En ergonomisk pute for de aller minste, fra Mimos. Puten er tilpasset for å støtte babyens nakke og hode. Puten finnes i flere størrelser, som passer for barn i forskjellige aldre og utviklingsstadier, fra XS til L og P, for å passe ditt barn best.

Putens form hjelper til med å korrigere flate hoder hos spedbarn. Puten er fri for fare for kvelning og innånding av karbondioksid, noe som gjør den godt egnet allerede fra fødselen. Putetrekk kjøpes separat.

Merk! Hvis puten brukes i en inkubator, bør det gjøres i samråd med en lege for å sikre at riktig størrelse blir brukt.

Putens størrelser og bruksområder:

- Størrelse SX: For barn med en hodeomkrets på mindre enn 37 cm. Egnet for barn de første tre månedene etter at de kommer ut av inkubatoren. For barn mellom 0 og 3 måneder.
- Størrelse S: ​​Passer for barn med hodeomkrets fra 36 til 46 cm, eller opptil 10 måneder. Puten passer for barn som ennå ikke har begynt å rulle av puten med hodet. For barn mellom 0 og 10 måneder.
- Størrelse M: Passer for barn med hodeomkrets over 42 cm og alder over 4 måneder. Kan brukes til behandlingsformål, til fontanellen på barnet har lukket seg.
- Størrelse P: Pute spesielt utviklet for smale senger og smale barnevogner. Puten har samme mål som størrelse S, men med smalere kanter.
- Størrelse L: Passer for barn med en hodeomkrets på mer enn 49 cm. Størrelsen brukes normalt ikke til behandling av flatt hode. Den kan brukes av andre grunner som gjør at barnet trenger ekstra støtte for nakken, samtidig som det trengs en pute som er fri for kvelningsfare.

Puten er sertifisert i henhold til Tüv, EN71, CE, ISO, 13485, OEKO-TEX, ISO 10993 og BS-1877.

Art:  10092570

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale 100 % 3d-polyester
Øvrige mål Størrelsesguide til puten:
Mimos XS: B28 x L20 x H3,5 cm
Mimos S : B30 x L23,5 x H6 cm
Mimos M: B30 x L23,5 x H6 cm
Mimos L: B33 x L25 x H6,5 cm
Mimos P: B18 x L24 x H5,5 cm

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data

Eksempel på delbetaling

×

Delbetalingsplan for Mimos Pute, Hvit

Mimos Pute, Hvit
Produktpris
799 kr
Rente
22,95%
Etableringsgebyr
0 kr
Ditt månedsbeløp
80 kr
Adm. avgift
49 kr/mnd
Totalbeløp for denne varen
2 880 kr
Tid Etb.gebyr Adm. avgift Rente
6 mnd 0:- 49:- 22,95%
12 mnd 0:- 49:- 22,95%
24 mnd 0:- 49:- 22,95%
36 mnd 0:- 49:- 22,95%

Slik fungerer det

  1. Du velger delbetalingsalternativ i kassen på jollyroom.no. Vanlig kretittsjekk foretas.
  2. Den første fakturaen fra JollyroomPay, gjennom Avarda, vil sendes til deg i midten av måneden. Merk: Avhengig av når du legger inn bestillingen din, kan fakturaen komme til dukke opp måneden etter at bestillingen din er lagt inn. Oppleggingsavgiften er gratis.
  3. Du faktureres deretter månedsvis til hele beløpet er betalt.
  4. Du kan når som helst velge å betale hele resten av beløpet.
×

Stäng sidan