Barnevogner – Herlig utvalg av vogner for barn i alle aldre fra Sonax

Velkommen til Nordens største utvalg av barnevogner og tilbehør. Her vil dere finne alle typer av barnevogner og utrolig gunstige pakketilbud, alt sammen fra gode merker som Crescent, Britax, Baby Jogger, Beemoo, Thule, Petite Chérie og mange flere. Vi har alle tenkelige modeller i alle kategorier: duovogner, triller, sportsvogner, liggevogner, kombivogner, ski- & sykkelvogner, joggevogner, søskenvogner. I tillegg kan vi skilte med nettets rimeligste priser og garantert rask levering. Velkommen!

Hos Jollyroom finner du Sonax som lever opp til den nytenking og høye kvalitet som vi vanligvis forbinder med "Made in Germany". 

Sonax Logo

0 resultater
Når et nytt familiemedlem ventes i familien eller når det bare er på tide med en oppgradering, er det få ting som er så viktig som valget av en godt egnet barnevogn. En stor del av barnas første leveår er nettopp i en barnevogn, så det gjelder å finne en vogn som oppfyller alle krav på sikkerhet og komfort. Vi på Jollyroom vil hjelpe deg med å gjøre valget så enkelt som mulig ved å gi et bredt sortiment med alt fra kombivogner, duovogner, sittevogner, søskenvogner til triller og sykkelvogner. For å gjøre valget av barnevogn så lett som mulig har vi laget en barnevognguide med råd om vedlikehold som gir barnevognen en lenger levetid. Finn rett barnevogn Når dere setter dere ned for å finne den neste barnevognen er det en god del saker å ta hensyn til for å gjøre et bra valg. Hvordan er området der dere bor, er det bymiljø eller grusvei? Hvor mye plass har dere i heiser og trappeoppganger der dere tenker å ta med barnevognen? Husk også å tenke på egen komfort, at barnevognen er justerbar på de steder der dere som foreldere trenger det for en behagelig trilletur. Husk at det finnes mange smarte tilbehør også slik som vognposer, bilstoler og regntrekk. På grunn av alle disse valgene og aspektene som spiller inn har vi nøye valgt ut diverse kombivogner, triller og andre typer av barnevogner som egner seg til forskjellige kriterier, både i pris og funksjonalitet. Sammen med personlige service og den dyktige kundeservicen håper vi at vår velgutvalgte sortiment av barnevogner i herlige farger, høy funksjonalitet og kjente varemerker hjelper til slik at dere finner det dere behøver. Vi har til og med salg på barnevogner flere ganger i året.

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven