Om oss

Jollyroom.no tilbyr Nordens største utvalg av barne- og babyprodukter. Vi har alt du trenger til barn fra 0 til 12 år, og et bredt sortiment til gravide.

Gründerne bak Jollyroom har 18 års erfaring fra netthandel. Tidligere har vi blant annet bygget opp Komplett som er størst innen netthandel i Norden, med en omsetning på 5,5 mrd kr. Nye eiere overtok Komplett i 2011.

Jollyroom ble etablert i 2010 og i dag finnes vi i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi har også en søsterbedrift som driver e-handel med sportsprodukter i Norge, www.fjellsport.no

Jollyroom har et lager på 30 000 kvm og vi har ca. 800 000 registrerte kunder.

Vårt mål er å tilby deg som kunde den best tenkelige servicen. Har du spørsmål, hjelper vi deg pr. telefon eller epost, både før og etter ditt kjøp.

Bestillingen din sendes med Postnord.

Jollyroom.no er sertifisert av Trygg E-handel. Det betyr at du kan være trygg og sikker når du handler hos oss. Trygg E-handels oppgave er å beskytte deg som konsument og kun stabile og seriøse e-butikker kan bli sertifisert. Jollyrooms sertifikat finner du her: http://www.tryggehandel.no/butikker/jollyroom/

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om oss.

Med vennlig hilsen

Ole Sauar, Adm. Dir.

Jollyroom AS, organisasjonsnummer: 995 738 279
Nettbutikk: www.jollyroom.no

 

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven