Ledige stillinger

Jollyroom.no tilbyr Nordens største utvalg innen barne- og babyprodukter. Vi har alt til barn fra 0 til 12 år, og et bredt sortiment for gravide. Jollyroom ble etablert i 2010, og i dag finnes vi i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Jollyroom har et lager på 30 000 kvm, med fler en 45 000 artikler og vi har ca 800 000 registrerte kunder. Hos Jollyroom finner barnefamilien  både velkjente og nye inspirerende varemerker. Vi tilbyr våre kunder slagkraftige priser og garantier med vår 365-dagers åpent kjøp og prisgaranti. Hos Jollyroom skal kunden få den beste handleopplevelsen!

Jollyroom er en bedrift med store ambisjoner og høye mål. Vår raske ekspansjon innebærer at det ofte skapes muligheter for våre medarbeidere til å utvikles i sine stillinger og klatre på karrierestigen. Vi vil være arbeidsplassen som stimulerer og hjelper våre medarbeidere å lykkes og utvikles i sine roller.

Alle våre stillinger er plassert på vårt kontor i Hisings Kärra, Göteborg i Sverige. Skulle en stilling være mulig å utføre på distanse ville dette gå tydelig frem i stillingsannonsen.

Er du bransjeekspert eller har stor kunnskap innen netthandel:

Vi er alltid interessert i å få kontakt med søkere med bransjekunnskap. Har du jobbet med våre produkter profesjonelt i butikk, nettbutikk, hos produsent eller importør er du hjertlig velkommen til å sende en spontansøknad til oss for å få vite mer om jobbmulighetene hos Jollyroom. Vi behandler alltid din søknad konfidensielt. Send en mail med CV og søknad til jobb@jollyroom.se

Opplev Jollyroom på LinkedIn

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven