Ledige stillinger

Jollyroom.no tilbyr Nordens største utvalg innen barne- og babyprodukter. Vi har alt til barn fra 0 til 12 år, og et bredt sortiment for gravide. Jollyroom ble etablert i 2010, og i dag finnes vi i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Jollyroom har et lager på 20 000 kvm, med fler en 25 000 artikler og vi har ca 430 000 registrerte kunder. Hos Jollyroom finner barnefamilien  både velkjente og nye inspirerende varemerker. Vi tilbyr våre kunder slagkraftige priser og garantier med vår 365-dagers åpent kjøp og prisgaranti. Hos Jollyroom skal kunden få den beste handleopplevelsen!

Gründerne bak Jollyroom har 18 års erfaring med netthandel, tidligere har vi blant annet bygget opp Komplett som er størst innen netthandel i Norden, med en omsettning på 5,5 mrd kr. Nye eiere tok over Komplett i 2011.

Jollyroom er en bedrift med store ambisjoner og høye mål. Vår raske ekspansjon innebærer at det ofte skapes muligheter for våre medarbeidere til å utvikles i sine stillinger og klatre på karrierestigen. Vi vil være arbeidsplassen som stimulerer og hjelper våre medarbeidere å lykkes og utvikles i sine roller.

Jollyroom er en bedrift som vokser meget raskt og majoriteten av våre ledige stillinger er helt nye. Din søknad innebærer at du vil utfordre bransjen med oss. Sammen skal vi nå vårt mål: Å bli ledende aktør i Norden.

OBS! Legg merke til at alle våre stillinger er plassert på vårt kontor i Hisings Kärra, Göteborg i Sverige. Skulle en stilling være mulig å utføre på distanse ville dette gå tydelig frem i stillingsannonsen.

Er du bransjeekspert eller har stor kunnskap innen netthandel:

Vi er alltid interessert i å få kontakt med søkere med bransjekunnskap. Har du jobbet med våre produkter profesjonelt i butikk, nettbutikk, hos produsent eller importør er du hjertlig velkommen til å sende en spontansøknad til oss for å få vite mer om jobbmulighetene hos Jollyroom. Vi behandler alltid din søknad konfidensielt. Send en mail med CV og søknad til jobb@jollyroom.se

Les: Noen raske spørsmål til Jollyrooms konsernsjef Ole Sauar

Opplev Jollyroom på LinkedIn

 

Akkurat nå søker vi:
 

Kundeservice

Norsktalende kundeservicemedarbeider

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10.00 – 17.00
kundeservice@jollyroom.no

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven