amys

latifeh

onske.png

 

 

 

 

Latifehes ønskeliste

Hei! Jeg heter Latifeh og er 8 måneder. Det morsomste jeg vet er å tulle med min hund Ceasar og legge saker i munnen min. Jeg elsker å sove, krype så fort at mamma og pappa ikke rekker i kapp meg og leke i mitt babygym. På denne siden har jeg satt sammen alle mine ønsker til julenissen. Kanskje liker din baby om samme saker som jeg?

 

 

   

 

 

"I julgave ønsker jeg meg en egen lillebror av julenissen"

Latifeh, 8 mnd

 

Leksaker for den lille

Nedenfor ser du ett lite utdrag av mine ønskeliste. For å se hele min liste med alle mine ønsker klikker du på "se hele ønskelisten". Jeg har også valgt ut noen favorittkategorier som du kan se på; Babylek, Kosedyr, Inredning og Spill & Pussel!
 

 

latifeh_list

 

1. Littlephant Kudde  2. Jellycat Kanin Bashful  3. Sebra Lampe Papper   4. Skip Hop Byggklossar  5. Flexa Spjälseng 5i1
6. SneDesign Babyfilt Kaleidoskop  7. Sebra Förvaringsboxar i Trä  8. Rice Förvaringskorg m Läderhandtag
 9. Brio Giraff  10. JaBaDaBaDo POP Bil  11. Silly U Resväska Forest s
et

 

 

 

baby

Babylek

I julegave ønsker jeg meg ett nytt babygym som jeg kan inrede med mine leksaker. Klikk på bildet for å se flere babyleksaker som babygym, treleksaker, babysitters, gåstoler og mye mer.  

mjukisdjur

Kosedyr

Det finnes ingenting bedre enn å ligge og kose i babygymmet sammen med en kosebamse! Klikk på bildet ovenfor for å se flere kosedyr og dukker.  

inredning

Inredning

Jeg og Ceasar elsker å inrede min lekhage så jeg ønsker meg inredningsdetaljer i julegave! Klikk på bildet ovenfor for å finne inredningen til barnerommet. 

bodys

Bodys

Mitt favorittplagg! Alltid lett å røre seg i og bekvemt å ha på når jeg er ute og kryper. Klikk på bildet for å se mer babyklær.

 

 

 

lat

bed

dog

image1

 

 

Barnas ønskelister

Om ditt barn ikke ønsker seg samme som meg se gjerne på Amys, Alfreds och Jonathans ønskelister nedenfor.

amy

alfred

jonathan

 

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven