amy_name

amy

onske.png

 

 

 

 

Den lille sangerinnen

Hei, jeg heter Amy og er 3 år. Det beste jeg vet er å synge og danse. Spiller ingen roll om det er til radio, TV eller Youtube, men helst til Disney-filmer. Akkurat nå holder jeg på å lære meg låten "Let it go" fra Disney-filmen Frost. Elsker også å pussle, tegne skumle monster og bygge med Lego! På denne siden har jag satt sammen alle mine ønsker til julenissen. Kanskje ditt barn liker samme saker som jeg?

 

   

 

 

"I julegave ønsker jeg meg Pippis ape"

Amy, 3 år

 

Ønskelisten

Nedenfor finner du en liten del av ønskelisten min. For å se hele listen klikker du på "se hele ønskelisten". Jeg har også valgt ut noen av mine favorittkategorier som du må se på under! 

 

amy_image7

1. Sebra Lampe Papper Large  2. Heico Bordslampe Rådyr   3. Majvillan Poster Blueberry Bird
4. Jabadabado Lysslinga Prickig  5. Littlephant Vimpel Alphabet on a String  6. Sebra Utdragbar Baby- och Juniorseng Kili
7. Jolly Gyngedyr  8. Pippi Dukkehus Villa Villekulla med Lekmatta  9. Jellycat Gris Cordy Roy

disney.jpg

Disney

Jeg har Disney Cars-bilen, en Olaf-figur fra Frost, en ryggsekk fra Fly, Ole Brumm-bøker, Prinesse Sofias Slott, masse Disney-lego, en Ariel-dukke, ett King Louie-kosedyr. Ja, dere forstår - jeg elsker Disney! Klikk på bildet for å se alle leksaker fra Disney.

Lego.jpg

Lego

Jeg elsker å bygge med Lego! Har bygget en egen bondegård med masse av dyr. Rundt bondegården ligger den mørke skogen der monstrene bor. Men det gjør ingenting for Lego-politiene passer på dyrene! Klikk på bildet for å se Duplo, Lego City, Lego Friends og mange flere Lego-produkter.

 

musik.jpg

Musikkinstrument

Synge og danse er det morsomste jeg vet. Jeg kan synge med de fleste Disney-sanger og til de sangene som pappa spiller på gitar. Klikk på bildet for å se flere trommesett, piano, gitarer og andre musikkinstrument for barn.

action (1).jpg

Figurer og dukker

Mine Monster High-Dukker, Elsa og Lisa, er superhelter og bruker hjelpe Lego-politiene å sloss mot de skumle monstrene. Men oftest er monstrene snille og da får de kaker istedet. Klikk på bildet for å se Monster High, Turtles, My Little Pony og mange av andre figurer.

 

 

 

amy_image6

amy_image1

amy_image5

amy_image4

 

 

Barnas ønskelister

Om ditt barn ikke ønsker seg samme som meg se Alfreds, Latifehs och Jonathans ønskelister nedenfor også!

alfred

latifeh

jonathan

 

 

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven