• OPPLEV MAGIEN I DISNEY FROZEN

  Følg med prinsessene Elsa og Anna samt de andre figurene fra Frozen inn i deres fortryllende verden med hjelp av fine leker og andre morsomme produkter. Hos Jollyroom kan barna forflytte det frosne kongeriket Arendal hele veien inn til barnerommet.

  Se alle Frozen-produkter!
 • Figurer & Kosedyr

  Her finner du leker med alle populære karakterene fra Frozen i detaljerte figurer og kosedyr som passer perfekt for barn i alle aldrer.

 • Innredning & Styling

  Velkommen barna inn i Frozens magiske verden gjennom å innrede barnerommet med inspirasjon fra filmen. Her finns alt fra senger til lamper og lenestoler med bildemotiv fra de populære karakterene.

 • Klær & Accessoarer

  Med lekre og trendy barneklær fra Fozen kan barna stadig være nære favorittkarakteren. Vi har alt fra badekåper till ryggsekker og sko som gjør barna fine for alle tilfeller.

 • Spill & Aktivitet

  Engasjer barna med morsomme og utfordrende spill fra Fozen som garantert gir barna morsomme og utviklende stunder som de kan dele med hele familien.

 • Stelle & Hygiene

  Finn barnens nye favorittprodukter til utflukten, kjøkkenet og badet fra Frozen med alt fra badehåndklær til matbokser som inspirerer barnen hvor de enn befinner seg.

 • Fest & Karneval

  Lag den perfekte barnebursdagen eller karnevalet med fine produkter fra Frozen. Her finns parykker, bursdagspakker og alt som trengs for den perfekte festen.

 • DISNEY FROZEN

  Suksessfilmen Frozen hade release 2013 av Disney og ble fort en av de mest fremgangsrike animerte filmene noensinne. Både barn og voksne elsker Frozen og også vi på Jollyroom har blitt bitt av frostfeberen. Derfor tilbyr vi er et rekordstort utvalg av produkter knyttet til den magiske frosne verden med prinsesser, prinser og snakkene snømenn. Vi har alt fra leker til innredning og klær med bildemotiv fra Frozen og elskverdige karakterer som Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Hans. Velg din egen vei inn i det fortryllede kongeriket Arendal og se deg rundt blandt våre leker og andre herlige produkter.

  Hadde ikke dere frostfeber tidligere så kan vi love at dere snart har det!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10.00 – 17.00
kundeservice@jollyroom.no

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven