Badebukser – Herlige & stilige badebukser til barna

Barna vokser så det knaker i leddene, så det er kanskje allerede på tide med en ny badebukse? I Jollyrooms helknalle nett-sortiment finner du selvsagt akkurat det barnet ditt trenger. Vi har fine barnebadebukser i forskjellige modeller og av forskjellige materier – og med forskjellige fine mønstre og barnevennlige motiver, f.eks Spider-Man. Det er bare ta seg en titt!

31 resultater

Bikinis og badedrakter til alle små badeløver

Det finnes vel ingenting som er herligere enn å endelig kunne ta på seg badetøyet og løpe ut i bølgene på en varm sommerdag? Nå til dags er også barnas badetøy mer enn bare en badedrakt med god komfort. Barna kan velge mellom stilige badedrakter med fargerike mønstre eller motiver av prinsesser og kjente figurer, og søte barnebikinier med rysjer og fine designs. Materialene er svært komfortable, både når de er tørre og våte, og de har gjerne god stretch som er lett å bevege seg i. Det er dessuten mer og mer vanlig at badedrakter og bikinis for barn er laget av materialer med solfaktor som beskytter huden mot skadelige UV-stråler. Det er altså ingenting som står i veien for at man finner en badedrakt eller bikini som barna synes er fin og som samtidig møter de voksnes krav til kvalitet og funksjon.

Finn badesesongens badedrakter og barnebikinis hos Jollyroom

Hos oss på Jollyroom finner du et stort utvalg av fargerike badedrakter og søte bikinier til barna. Du finner alt fra sportslige modeller som passer til svømming i svømmehallen og mønstrete badetøy med UV-beskyttelse som passer til lek og moro på stranden. Gjør dere klare for sommersesongen og handle badedrakter og bikinis fra merker som Hummel, Disney og Swimpy her hos oss!

Ta gjerne en titt på det øvrige utvalget vårt av badetøy til barn og baby, og kompletter med praktiske og komfortable badesko, redningsvester, UV-klær til både små og store barn!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven